Rift Busters

Tilbage til the Seven Pillared Halls

Vi var havde lige afsluttet en kamp mod Khran, Blood Reaver klanens chief dog. Og en tur i hans private gemakker bragte et brev og en bog for dagens lys. Der mangler dog stadig en hel del af historien. Vi gennemsøger derfor ‘chamber of eyes’, men finder ikke flere spor.

Vores muligheder er noget i stil med

  • vi kan prøve at finde Muskelmor Grimmerghul. Han venter på slaver.
  • vi kan søge efter Paldemar. Men vi mangler Info om ham.
  • nogle af de vagter vi sloges med var duergaer dværge. Hvor kommer de fra?
  • hvor findes ‘court of bones’? Ypperste præsten for Torok kulten blev dømt til fordømmelse der. For mange år siden

Vi ‘sover’ og er på vej ud, da det foreslå at vi prøver at destruere templet. En gonggong slås an, alt støv hvirvles op og bjerget runger. Fancy slår templets alter an med sit holy symbol og alt bliver sort – intet lys virker. Der er nogen i mørket. Der noget på gulvet. Vægene en fugtige. Vi flygter ud af templet smurt ind i blod til anklerne.
Vi beslutter at rejse tilbage til ‘Seven Pillared Hall’ (SPH).
På vejen møder vi en rødkuttet humanoid med 4 brune skufler minions med vinger. Deres leder hedder Az-al-ghami. Han leder efter ‘court of bones’. Han vil ikke følges og går videre.
Vi når til SPH. Halfred og Erandir finder hurtigt ud af at Murkelmor har en butik med duerghars ude foran. Double bonus! Vi går ind i butikken og prøver at sælge slaver til dem. De vil ikke kendes ved det men efter salget af en spand hestegift stikker en af dem en mace op i kæften på Halfred. Initiativ!
Vi får hurtigt overtaget efter at de bliver sat til vægs af Buster. Naug og Paludan går i clinch og Halfred genvinder hurtigt pusten efter et par tidlige skrammer. De har ikke en chance og selv da madame Kedhira tropper op og ‘burster’ ud over det hele vinder vi overlegent. Med en bevistløs men dog levende duergar, klar til afhøring.

Vi lukker butikken og har forhåbentlig ikke tiltrukket opmærksom fra ‘myndighederne’. 900 xp, dvs. 150 pr. mand.

Loot

Kvinden: kedhiera – et brev underskrevet af Murkelmor
25 gp, 100 sp, 8 gems x 25gp
Locked box: 50gp
Orb +2

Comments

Blasterbo

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.