Aerandir Elensar

Description:
Bio:

Alder: 33
Højde: 5´ 3”
Vægt: 133 lb + det løse
Hometown: en rigtig eventyrer har ingen hjemby

Aerandir kommer af slægten Elensar, som har rødder langt tilbage i den gamle verden. Alt hvad Aerandir ved om sin slægt, er hvad faderen har fortalt inden sin død for 11 år siden. Da Aeradir stadig var spæd, blev faderen Golradir udstødt fra elvernes verden, og med Aerandir rejste han ud for at finde lykken. Kort efter moderen død, var faderen blevet forelsket i en menneskekvinde, på trods af elverlovene, som ikke så let på sådanne forhold. Sammen med kvinden fik han endnu en søn, og da dette blev kendt af de ældre, blev kvinden ført bort og Golradir udstødt til at leve alene i skovene i udkanten af elvernes rige.

Golradir forlod efter en tid elvernes rige, og drog ud for at genfinde kvinden han elskede. Sammen med Aerandir drog han fra stavn til stavn i sin søgen, og forsørgede de to som dragetæmmer. Denne profession var dog ikke særligt indbringende, bl.a. fordi at i menneskernes verden var drager yderst sjældne, og især efter opfindelsen af ildtænderen, var der ikke stor efterspørgsel. Hurtigt blev det Aerandirs evner som bueskytte, der skulle brødføde de to og ikke kun ved jagt, men især også ved konkurrencer hvor han allerede i en ung alder, var en legende.

Som elver var det dog ikke altid let at bevæge sig i menneskernes verden, da elvere altid har været omgivet af en del mystik i menneskers øjne, og især de spidse ører menes den dag i dag at bringe ulykke. For bedre at kunne blande sig hos menneskerne, og finde oplysninger om sin tabte kærlighed, klippede faderen det spidse af sine ører. Kort efter blev han imidlertid ramt af en uforklarlig depression, og ude af sig selv druknede han sig selv i en skovsø ved fuldmåne.

Ramt af sorg, gemte Aerandir sig i skovene, hvor han levede sammen med en gruppe ukendte skabninger. Især gruppens vismand havde stor interesse i Aerandir, og gennem ham lærte Aerandir til magi, dans og skovenes hemmeligheder. I perioden i skovene udviklede Aerandir sine elviske evner, og da han efter mere end 10 år drog ud i verden, var han som forandret.

Uden at vide hvad der venter, søger Aerandir efter mening med sin tilværelse ved at finde faderens tabte kærlighed og dermed sin halvbror.

Denne søgen har nu ført Aerandir til byen Fallcrest….___

Aerandir Elensar

Rift Busters Dnivje